Juhannuksen hanapakkaukset!

Juhannuksen lähestyessä esittelemme sinulle kolme keskikesän juhlaan sopivaa hanapakkausta. Laadukkaat hanapakkaukset ovat oiva vaihtoehto esimerkiksi mökkireissulle tai isompiin juhliin. Yksi punainen, yksi rosee ja yksi valkoinen, ole hyvä!

 

Norton Barrel Select Malbec 2014 hanapakkaus

Norton Barrel Select Malbec on täyteläinen ja tanniineiltaan pehmeä punaviini, jonka makumaailma leikittelee tummansävytteisen boysenmarjaisuuden kautta jopa savuiseen mausteisuuteen. Tynnyrikypsytyksen johdosta viinissä on havaittavissa myös paahteisia aromeja. Varma valinta jos pidät tuhdeista viineistä!

Barrel Select Malbec on todellinen grilliviini ja parhaimmillaan aromikkaiden liharuokien, kuten yrttisen lampaankareen tai naudan sisäfileen kanssa.

24,95€ / 2,0l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Cape Original Pinotage Rosé 2016 hanapakkaus

Cape Original Pinotage Rosé on hurmaava kesäpäivän janonsammuttaja. Kuivan ja keskihapokkaan roseen maussa sekoittuvat vadelman ja karpalon aromit jälkimaun taittaessa raikkaaseen limeen.

Kypsän marjainen rosee on hyvin viilennettynä täydellinen valinta seurustelujuomaksi kesän juhliin. Cape Original toimii myös monipuolisesti esimerkiksi erilaisten salaattien seurassa.

18,90€ / 2,0l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Cono Sur Bicicleta Gewürztraminer 2016 hanapakkaus

Cono Sur Bicicleta Gewürztraminer on kuiva valkoviini, jonka eksoottisesta mausta voi erottaa kypsien hedelmien lisäksi esimerkiksi parfyymisuutta ja kukkaisuutta. Intensiivinen aromikkuus tasapainottuu miellyttävästi runsaan hapokkuuden ansiosta.

Raikas valkoviini toimii monipuolisesti niin ruokapöydässä kuin seurustelunkin lomassa. Parhaimmillaan viini on erityisesti mausteisten curry- tai chilipitoisten ruokien rinnalla. Kokeile myös hedelmäsalaatin tai juustojen, vaikkapa Chévren kera!

29,99€ / 3,0l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

 

Jos haluat jatkossakin saada vinkkejä viinivalintoihisi, tilaa uutiskirjeemme! Kirjeemme sisältää ajankohtaisia viinivinkkejä kunkin kauden herkuille, ravintolasuosituksia ja tietoa esimerkiksi viinitapahtumista. Klikkaa vain alapalkista ”Tilaa uutiskirje>>”!