Kolme herkullista valkoviiniä kesäpöytään!

Keskikesän koittaessa suuntaamme katseemme kohti kesäpöydän makuja. Valitsimme kolme keskenään erilaista, monipuolista valkoviiniä kruunaamaan eksoottisemmankin kattauksen asettamat haasteet. Nyt on aika nauttia!

 

Torres Santa Digna Gewürztraminer Reserva 2016

Torres Santa Digna Gewürztraminer Reserva on täyteläinen, vanhojen köynnösten rypäleistä valmistettu, kuiva valkoviini. Viini on maultaan eksoottisen hedelmäinen ja rypälelajikkeelle ominaisesti kukkainen. Hienostunut hapokkuus tasapainottaa muuten intensiivistä makumaailmaa sitruksisin sävyin ja tekee jälkimausta eloisan.

Santa Digna Gewürztraminer Reserva on omimmillaan mausteisten makujen seurassa. Kokeile esimerkiksi rohkeasti maustettujen itämaisten ruokien kanssa.

9,99€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Cono Sur Organic Sauvignon Blanc 2016

Cono Sur Organic Sauvignon Blanc on rehevän yrttinen, kuiva valkoviini.  Viinin hedelmäiseen makuun sekoittuu karviaismaisia, ruohoisia ja herukanlehteä muistuttavia aromeja. Raikas hapokkuus nostaa veden kielelle ja tekee kokonaisuudesta virkistävän.

Tämä raikkaan hapokas valkoviini on erinomainen valinta aperitiiviksi sekä seurustelujuomaksi. Parhaimmillaan viini on erilaisten salaattien, vaaleiden kalaruokien sekä äyriäisten kumppanina. Kokeile vaikkapa grillattua vuohenjuustoa salaattipedillä paahdettujen pinjansiementen kera.

10,50€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Gérard Bertrand Prima Nature Organic Chardonnay 2016

Gérard Bertrand Prima Nature Organic Chardonnay on valmistettu erittäin tarkan prosessin myötä täysin ilman sulfiitteja tai muita lisäaineita. Runsaan kultaisen värinen valkoviini on pehmeä ja lempeän hapokas. Makumaailma kulkee kukkaisuuden kautta herkulliseen eksoottiseen hedelmään ja jälkimausta voi erottaa hentoa paahteisuutta.

Viini on parhaimmillaan grillattujen merenherkkujen, vaaleiden liharuokien sekä pehmeiden valkoisten juustojen parina. Raikkautensa ansiosta sopii myös mainiosti juotavaksi sellaisenaan esimerkiksi ennen ateriaa.

13,95€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

 

Jos haluat jatkossakin saada vinkkejä viinivalintoihisi, tilaa uutiskirjeemme! Kirjeemme sisältää ajankohtaisia viinivinkkejä kunkin kauden herkuille, ravintolasuosituksia ja tietoa esimerkiksi viinitapahtumista. Klikkaa vain alapalkista ”Tilaa uutiskirje>>”!