Neljä herkullista grilliviiniä!

Grillikauden ollessa jo täydessä vauhdissa esittelemme sinulle neljä takuuvarmaa vaihtoehtoa grilliherkkujen kumppaniksi. Viinit ovat tyyliltään keskenään erilaisia, joten löydät joukosta varmasti juuri sinulle sopivan valinnan!

Norton Barrel Select Malbec 2014 hanapakkaus

Norton Barrel Select Malbec on täyteläinen ja tanniineiltaan pehmeä punaviini, jonka makumaailma leikittelee tummansävytteisen boysenmarjaisuuden kautta jopa savuiseen mausteisuuteen. Tynnyrikypsytyksen johdosta viinissä on havaittavissa myös paahteisia aromeja. Varma valinta jos pidät tuhdeista viineistä!

Barrel Select Malbec on todellinen grilliviini ja parhaimmillaan aromikkaiden liharuokien, kuten yrttisen lampaankareen tai naudan sisäfileen kanssa. Käytännöllinen hanapakkaus säilyy hyvänä jääkaapissa helposti vielä seuraavankin viikonlopun grillijuhliin saakka!

24,95€ / 2,0l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon Carmenere Syrah 2015 

Cono Sur Organic Cabernet Sauvignon Carmenere Syrah on täyteläinen ja tanniineiltaan lempeän karhea punaviini, jonka kypsän tumma marjaisuus vie mukanaan. Luomuviinin yrttinen ja jopa mokkainen maku saa ryhtiä tuntuvasta hapokkuudesta. Kaipaatko viiniltäsi pientä puraisua? Valitse silloin tämä.

Cono Sur Organic on monikäyttöinen viini, joka soveltuu monipuolisesti eri grilliherkuille aina grillipihvistä yrttiseen kanaan.

10,50€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Mud House Central Otago Pinot Noir 2015

Mud House Central Otago Pinot Noir on keskitäyteläinen, runsaan marjainen ja mehukas punaviini. Rypäleelle tyypillinen korkea hapokkuus nostaa veden kielelle tehden kokonaisuudesta samalla tasapainoisen. Jos pidät hieman kepeämmistä, mutta hienostuneista punaviineistä, pidät myös Mud House Pinot Noirista.

Viini sopii erinomaisesti grillattujen kalaruokien, kasvisten ja sienten kumppaniksi. Tarjoillaan aavistuksen viilennettynä.

16,50€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Neiss Pinot Grigio Trocken 2016

Neiss Pinot Grigio Trocken on tyylikäs, intensiivisen hedelmäinen ja aromikas kuiva valkoviini. Puhdaspiirteisen viinin raikas hapokkuus ja tuntuva mineraalisuus johdattelevat pitkään jälkimakuun, joka ei jätä kylmäksi!

Neiss Pinot Grigio Trocken on parhaimmillaan grillattujen kalojen tai vaikkapa rasvaisten ribsien kanssa!

12,49€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

 

Jos haluat jatkossakin saada vinkkejä viinivalintoihisi, tilaa uutiskirjeemme! Kirjeemme sisältää ajankohtaisia viinivinkkejä kunkin kauden herkuille, ravintolasuosituksia ja tietoa esimerkiksi viinitapahtumista. Klikkaa vain alapalkista ”Tilaa uutiskirje>>”!