Neljä hurmaavaa roseeta!

Kesä on roseeviinien aikaa! Rosee toimii monipuolisesti sekä ruokajuomana että kuuman kesäpäivän janonsammuttajana. Tyylejä löytyy monia ja joka hetkeen sopii omanlaisensa rosee. Valitsimme sinulle neljä hurmaavinta!

 

Cono Sur Brut Rosé

Cono Sur Brut Rosé on kupliltaan hieno, hennon vaaleanpunainen ja kypsän marjainen kuohuviini. Kuivan kuohuvan jopa mansikkaista makumaailmaa täydentää raikas mineraalisuus, joka tekee mausta erityisen tasapainoisen ja elegantin. Viettelevä jälkimaku saa janoamaan aina vaan enemmän!

Cono Sur Brut Rosé toimii korkean hapokkuutensa ja mineraalisuutensa ansiosta loistavasti esimerkiksi alkumaljana tai raikastavana pelastajana kuumana kesäpäivänä. Se on myös erinomainen salaattien ja kasvisruokien kumppani.

10,90€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Torres Santa Digna Cabernet Sauvignon Rosé 2016

Viini-lehden vuoden rosee -palkinnon vuosina 2015 ja 2016 voittanut roseeviinien kestomenestyjä ei jätä kylmäksi. Kirsikanpunainen Chileläinen on täyteläinen ja intensiivinen rosee, jonka herkullinen marjaisuus, raikas hapokkuus ja ihastuttava kukkeus kulkevat keskenään täydellisessä harmoniassa. Pitkä ja pehmeä jälkimaku on erinomaisessa tasapainossa, eikä tähän voi olla ihastumatta!

Santa Digna toimii erinomaisesti aperitiivina, mutta on myös todellinen kesäpöydän moniottelija. Jos haet jotain eksoottisempaa niin kokeile itämaisen ruoan kanssa – toimii!

9,99€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

 

That’s Neiss Pinot Noir Rosé Trocken 2015

That’s Neiss Rosé on vaaleanpunainen, kypsän punaherukkainen ja runsas kuiva rosee. Kypsä punainen marjaisuus saa tasapainoa hennosta sitruksisuudesta ja ryhdikäs hapokkuus nostaa jopa veden kielelle. Tyylikäs ja raikastava kesärosee – That’s Neiss.

Neiss maistuu aperitiivina sekä ruokaisten salaattien ja vaikkapa grillatun vaalean lihan kanssa.

14,49€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Cape Original Pinotage Rosé 2016 hanapakkaus

Jos edessä on esimerkiksi mökkireissu tai isommat juhlat, on paras vaihtoehto Cape Originalin hanapakkaus. Kuivan ja keskihapokkaan roseen maussa sekoittuvat vadelman ja karpalon aromit jälkimaun taittaessa raikkaaseen limeen.

Kypsän marjainen rosee on hyvin viilennettynä täydellinen valinta seurustelujuomaksi kesän juhliin. Cape Original toimii myös monipuolisesti erilaisten salaattien seurassa.

18,90€ / 2,0l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

 

Jos haluat jatkossakin saada vinkkejä viinivalintoihisi, tilaa uutiskirjeemme! Kirjeemme sisältää ajankohtaisia viinivinkkejä kunkin kauden herkuille, ravintolasuosituksia ja tietoa esimerkiksi viinitapahtumista. Klikkaa vain alapalkista ”Tilaa uutiskirje>>”!