Kolme täydellistä viiniä kalaruoille!

Kesällä kalaruoat nousevat ansaitsemaansa loistoon. Tämä äärimmäisen monipuolinen raaka-aine vaatii tietysti vierelleen vertaisensa viinin, joten valitsimme sinulle kolme keskenään erilaista viiniä, jotka voit kätevästi yhdistää erilaisten annosten kanssa. Nautinnollisia hetkiä kalaruokien parissa!

 

Dreissigacker Organic Riesling 2016

Viinilehden mukaan laadultaan erinomainen Dreissigacker Organic Riesling on kullankeltainen, kuiva luomuvalkoviini. Viinin tuoksussa vuorottelevat sitruksen, aprikoosin ja villikukan aromit. Kuiva maku on mineraalinen ja raikkaan hedelmäinen. Räjähtävä hapokkuus saa runsaan ja moniulotteisen maun viipyilemään suussa pitkään.

Dreissigacker Organic Riesling sopii erinomaisesti voimakasaromisille, vaalealihaisille kalaruoille.

14,95€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Bouchard La Vignée Chardonnay 2015

Bouchard La Vignée Chardonnay on kuiva ja runsaan hedelmäinen valkoviini. Herkän paahteinen tuoksu on täynnä sitrusten, pähkinöiden ja villikukkien aromeja. Makumaailmaltaan viini on kypsän hedelmäinen, hapokkuuden ryhdittäessä täyteläisen viinin kermaista kokonaisuutta. Jälkimaku kantaa miellyttävästi pitkään.

Bouchard La Vignée Chardonnay on omimmillaan punalihaisten kalojen seurassa. Viinin voimakas hedelmäisyys ja kermainen rakenne tukevat myös voimakkaita kastikkeita.

13,90€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

Cono Sur Bicicleta Pinot Noir 2016

Cono Sur Bicicleta Pinot Noir on väriltään rubiininpunainen punaviini. Viinin tuoksussa voi erottaa raikkaiden punaisten marjojen vivahteita, kuten punaherukkaa ja karpaloa. Maku on runsaan marjainen, mehukas ja rypäleelle ominaisesti melko hapokas. Kokonaisuus on tasapainoinen, sekä kevyen tanniininen.

Cono Sur Bicicleta Pinot Noir sopii erinomaisesti grillattujen kalaruokien kanssa. Kokeile esimerkiksi grillatun tonnikalan tai lohen kanssa. Tarjoillaan aavistuksen viilennettynä (16-17 ºC).

8,99€ / 0,75l Klikkaa tästä itsesi Alkon verkkokauppaan!

 

Jos haluat jatkossakin saada vinkkejä viinivalintoihisi, tilaa uutiskirjeemme! Kirjeemme sisältää ajankohtaisia viinivinkkejä kunkin kauden herkuille, ravintolasuosituksia ja tietoa esimerkiksi viinitapahtumista. Klikkaa vain alapalkista ”Tilaa uutiskirje>>”!